Преди 4 години 26-годишната Бетани Бенсон направи грешка, за която ще плаче до края на живота си. Сега тази жена разказва историята си, за да предотврати подобни инциденти с други хора.
През деня нищо не предвещавало трагедията. Бетани и приятелят й се прибирали с автомобила си. Пътят бил дълъг, а момичето си изморило и решило да подремне. Бетани седяла на предната седалка, облегната удобно и с качени крака на таблото, съобщи Офигенно.сс.
 
Но се случило неочакваното – автомобилът попаднал в катастрофа. Приятелят на Бетани бил настанен в болница, където му направили около 100 шева. И ако си мислите, че той е пострадал тежко, трябва да видите какво се е случило с Бетани. Въздушните възглавници се отворили и изтласкали краката й. Със собствените си колена девойката счупила челюстта си. А краката й... били раздробени напълно.
 
Сега тя носи обувки с два номера по-малки в сравнение с времето преди катастрофата, като и се налага да прави специална поръчка.
 
Животът на Бетани вече никога няма да е като преди. Пострадали зрението и слухът й. А за самия инцидент девойката нищо не си спомня. След кръвоизлив в мозъка нейното развитие се е върнало на равнището на 13-годишно момиче. Сега тя живее с майка си, която се грижи за нея.  
 
Сега Бетани и нейната майка са сред най-яростните защитници на предпазните колани, както и на другите предпазни устройства, които повишават безопасността в автомобилите. Те от собствен опит са разбрали колко лекомислена е била постъпката на Бетани.
 
Превод и редакция: БЛИЦ