Британецът Гари Бейтс не можел повече да търпи непрестанните упреци на съпругата си и решил да пусне обява, че я продава. Обадили му се няколко заинтересовани.
“Жена, която непрекъснато мърмори. Без данък. Скъпа за поддръжка, малко ръждясала”, написал Гари в обявата, качена на интернет портал, който обикновено се използва за покупки и продажби на автомобили и домашни прибори.
Гари Бейтс, който е строител по професия и е от Глочестършир, изкрейзил напълно в един момент, докато съпругата му Дона гледала телевизия. “Гледаше някакъв боклук по телевизията и ми мърмореше защо не съм направил това, защо не съм направил онова. Писна ми и реших да си поиграя малко”, разказва Гари. “Изобщо не мислех, че някой ще се обади, но се обадиха най-малко девет души. Нещата излязоха извън контрол. Не се обади никой познат, само питаха “Все още ли е на разположение?”, продължава мъжът. Гари и Дона са се оженили миналата година, а тази обява сега не е застрашила брака им. “Първо малко ми се ядоса, но после се успокои и дори се смя на шегата ми”, каза Гари Бейтс, пише “Ютарни лист”. /БЛИЦ