Собственикът на нощното заведение в Брюксел, в което полицията прекъсна хомосексуална оргия с участието на 25 мъже, сред които и унгарския евродепутат Йожеф Сайер, заяви пред местните медии, че не е имал никаква представа, че измежду поканените е имало представител на Европейския парламент.

Винаги каня приятели на тези мероприятия, които от своя страна понякога водят техни познати и заедно си изкарваме много добре.


Говорим си по малко, пием по малко – като на кафе. Единствената разлика е, че от време на време правим секс помежду си, но не виждам нищо лошо в това, обясни организаторът на партито – 29-годишният Дейвид Манжльо в интервю за Het Laatste Nieuws.

По думите на Манжльо, когато полицията пристигнала на адреса, органите на реда поискали от гостите документи за самоличност, което обаче било странно, тъй като всички били без гащи, а те им искали личните карти.

Домакинът на събитието увери още, че всички са били изключително внимателни по отношение на противоепидемичните мерки и допълни, че всеки един от присъстващите вече е бил изкарал коронавируса.