Британският “Дейли мейл” публикува снимки от първата среща на Мадона /50 г./ и новия й латино любовник манекена Хесус Луз.
Съдейки по снимките за новото издание на американското списание "W" попкралицата не се е двоумила дали да се впусне в романтичната авантюра. На една от снимките тя страстно прегръща разголения млад мъж. На друга се вижда Хесус как си е татуирал името и фамилията на гърба, а на трета Мадона с интерес разглежда голия манекен, едва покрит с хавлия.
Още след първата среща на фотосесията Мадона била толкова очарована от Хесус, че го помолила да я придружи по-нататък в южноамериканската част от турнето й Sticky & Sweet. В началото на февруари двамата бяха заснети заедно в Ню Йорк и снимките дадоха почва за спекулации за връзката им. След тази новина кариерата на манекена просто хвръкна нагоре. Неговият агент Серхиос Матос заяви наскоро, че Луз вече не отговаря на обажданията му и е подписал по-изгоден договор. Докато миналата година е работил за 225 долара за излизане на модния подиум, днес той вече иска за същото 135 000 долара, пише “Ютарни лист”. Мадона се запозна с Луз през декември по време на снимките за фотосесия в списание „W", в хотел "Глория" в Рио Де Жанейро.
/БЛИЦ