Олимпийската шампионка Татяна Навка продължава да си прекарва прекрасно времето на Лазурния бряг, където се провежда филмовият фестивал в Кан. 

Руската фигуристка и съпруга на говорителя на Кремъл Дмитри Песков пристигна на мероприятието по покана на Chopard, чието лице е тя. 

Така й се отдаде шанс не само да посети светските събития, но и да дефилира на червения килим наред с холивудските знаменитости. 

Миналата вечер тя посети премиерата на филма "Боже мой" на френския режисьор Арно Деплешен. Същата вечер в кинотеатъра бяха дошли да видят криминалната драма Леонардо Ди Каприо, Леа Сейду, Наташа Поли, Андриана Лима. 

Медиите коментират, че сред тях Татяна Навска е успяла да се справи достойно. Спортистката бе избрала за вечерта впечатляваща черна рокля с ефектно до пъпа. Тоалетът се допълваше от големи обеци, инкустрирани с брилианти. Олимпийската шампионка не скри, че самата тя е била във възторг от преминаването си на червения килим в Кан. 

"Можех ли като малка да си представя, че някога ще мога да мина по червения килим на фестивала в Кан?! Това са потресаващи емоции и чувства. Особено, когато около теб има толкова известни хора", пише тя в социалните мрежи. Самата Татяна явно се е подготвила добре и блестеше ту в бял смокинг на Ralph Lauren, ту в ослепителен костюм от Giorgio Armani. 

Превод БЛИЦ