Австралийската блогърка за храни Карил Банез (Karylle Banez) разгневи потребителите в социалните мрежи с откровеното си облекло, с което тя дойде в ресторанта Fine и Fettle, разположен в предградието на Аделаида. Заведението публикува фотография на момичето във Facebook.
На снимката Банез седи на маса с храна, като от кръста нагоре има само сутиен. Администрацията на ресторанта се е договорила с блогърката за рекламния пост в Instagram и я е дублирала на страницата на заведението във Facebook.Мнозина не оцениха този PR ход. "Никога няма да отида в ресторант, който публикува такива снимки", коментира един от потребителите в мрежата. - Мислех се, че това е прилично заведение, а не клуб за други услуги - възмущава се друг.

Fine and Fettle взеха страната на девойката, на което според тях е устроен онлайн тормоз. „Храната ни винаги е говорила и говори сама за себе си. Ние просто се рекламираме и споделяме впечатленията на Карил от посещението. Преди да оставите коментари, моля, имайте предвид, че на снимката е истински човек с истински чувства ”, изказаха позицията си представители на ресторанта.

Превод и редакция: БЛИЦ