Тълпа от разгневени родственици похитиха булката от младоженеца на изхода на ритуална зала в Санкт Петербург в Русия. Те обвиняват 33-годишния италианец Рикардо Регендзани в нападение и изискват компенсация за материални щети, пише kp.ru
Рикардо се запознал с 27-годишната Екатерина през лятото на миналата година в Тайланд. Курортната афера се превърнала в сериозна връзка и двамата не можели да спрат да мислят един за друг след като се разделили, когато приключила почивката. Влюбените започнали да си общуват от разстояние и след известно време Рикардо решил да направи предложение за брак на руската си приятелка.

След сватбата Рикардо и Екатерина планирали да се преместят да живеят в неговата родина. Преди една седмица бъдещите младоженци подали заявление в една от ритуалните зали в Санкт Петербурт. На изхода, обаче ги чакала "изненада" – тълпа от недоволни роднини на Екатерина, които били против сватбата."Двама мъже хванаха бъдещата ми съпруга и я вкараха в кола", разказа Рикардо пред изданието. Младоженецът се опитал да се противопостави и да спре колата, но изведнъж се появила полиция и му поставили белезници. Оказало се, че роднините на жената подали заявление в органите на реда, обвинявайки италианеца в нападение.В родната си Италия мъжът работи като юрист, затова без да се разстройва той позвънил на семейството си и помолил да се свържат с консулството. През това време роднините на Екатерина преминали към шантаж и заплахи: те обещали да оттеглят обвинението си, ако той напусне страната и забрави за възлюбената си, иначе рискувал живота си, ако се приближи до Екатерина. Понастоящем, Рикардо Регендзани с помощта на адвокати се опитва да опровергае обвиненията.

Превод и редакция: БЛИЦ