Робърт Лимайър /45 г./ бил срещу къщата на малката Калая Кларк в американското градче Лоурънс и с дъщеря си чакал да си купят пица.
Звъннал мобилният му телефон и той излязъл навън. Докато разговарял, видял отсреща две момиченца да хвърлят играчки през прозореца. В този момент се чул плач и Робърт с крайчеца на окото си видял бебе да виси от перваза на прозореца, а други две момиченца се опитват да го хванат. Сърцето му щяло да изхвръкне. Изтичал пред къщата и извикал за помощ. Чул го Алекс Дей /23 г./. Той изтичал от дома си, мислейки, че е станал пожар. Видял Робърт да стои под прозореца, който бил на десетина метра височина и се опитва да улови бебето, което се плъзгало.
Бебето паднало точно в ръцете им. Всичко станало за секунди. През това време 28-годишният Рандъл Кларк слагал да спи 2-месечния си син. Изобщо не знаел в каква опасност е дъщеря му. Робърт и Алекс са се превърнали в истински герои. Рейчъл – майката на Калая, казва, че няма думи, за да им благодари, че са спасили живота на дъщеря й, пише “24 сата”. /БЛИЦ