Блогър от Екатерининбург потроши лъскавия си „Мерцедес” G-класа, за да събере повече последователи в мрежата. Видео, запечатало безумните му действия, се появи в YouTube канала на младежа. 

Преди месец HiMan се зарича публично, че ако до Нова година няма 20 млн. последователи, ще потроши своя Gelandewagen. За съжаление, за месец той успява да привлече едва 245 хил. души. За да достигне заветната цифра, се нуждае от още над 17 млн., което очевидно няма как да стане за 26 дни.Затова и решава да промени условията на играта си и започва да троши скъпото возило. На кадрите се вижда как, качен върху тавана, безпощадно нанася удари с кирка. Накрая на помощ му идва багер, който довършва возилото, от което остават само смачкани ламарини.

„Ще си купя нова направо от салона и ще я разбия, ако на 1 януари 2021 г. имам 20 милиона абонати в канала“, обяви новите условия блогърът.

Това не е първият случай на брутално потрошен Gelandewagen. По-рано блогърът Игор Мороз пусна от хеликоптер същата кола в езеро в Карелия.