Сериен маниак изнасилвач полетя от 30-метрова скала в опит да избяга от полицията. Инцидентът е станал на гръцкия остров Корфу.

По данни на The Sun 47-годишният Димитрис Аспиотис, по-известен като Чудовището от Кавос, все пак е арестуван след 3-часова спасителна операция. Полицаите го изнесли на носилка от мястото.Маниакът е откаран в болница на острова и поставен под охрана. След падането той е със счупен крак, гръбнак и разкъсан бъбрек.„Надявам се да изпитва болка през останалата част от живота си”, казва 33-годишната британка Кейли Морган, станала негова жертва преди 10 години.Издирването на серийния изнасилвач е започнало преди 2 седмици, след като 34-годишна албанка се оплакала, че неизвестен мъж я е похитил и три дни я изнасилвал в гората, заплашвайки я със саморазправа.

Чудовището от Кавос е признато за виновно в изнасилването на около 100 жени и през 2012 г. е осъдено на 52 години затвор. Преди две години обаче излезе предсрочно от затвора.

Димитрис Аспиотис успял да намали наказанието си с добро поведение зад решетките. Той уверил, че се е отървал от кокаиновата си зависимост, заради която започнал да извършва гнусните си престъпления.

Изданието отбелязва, че маниакът отвличал жените в гората и ги изнасилвал по няколко пъти.