Жена от китайската провинция Гуандун се озова в полицията, след като мина със скутера си през тялото на малко момиченце, съобщава South China Morning Post. Видео, запечатало жестокия инцидент, се появи в YouTube на 3 януари.
Бащата на момиченцето, което е на възраст между 5 и 6 години, бил на работа, а грижите за малката били поверени на приятелката на 50-годишния й дядо. До инцидента се стигнало, след като всички опити на жената да убеди детето да се прибере вкъщи да обядва, а след това да поспи, се увенчали с неуспех.

Като крайна мярка тя се качила на скутера и започнала да плаши хлапетата, че ще ги прегази. Първоначално методът й дал резултат и малките момиченца се изплашили и започнали да плачат. Внучката паднала на земята, а приятелката й започнала да я тегли за косата. Възпитателните методи обаче излезли извън контрол, 50-годишната китайка изтървала управлението и минала през тялото на потенциалната си внучка.

След инцидента детето е откарано в  болница. Добрата новина е, че то се е разминало само със синини и натъртвания. Приятелката на дядо му обаче е задържана в полицията.