Рапърът 50 Cent, който наскоро нашумя с подкрепата си за Тръмп на изборите през 2020 г., отиде още по-далеч - и говори за планове в случай на неговото поражение, пише usa.one.

В друга публикация в Instagram рапърът заяви, че е готов да напусне САЩ, ако бившият вице Джо Байдън спечели изборите.

„Обяснете ми цялата тази тема с 62%,“ написа той - Събирам си багажа. Всеки, който има пари, трябва да се махне."

„Току-що си спомних, че съм фалирал, затова търся заем,“ продължи 50 Cent в следващия пост. "Може би някой може да помогне по приятелски начин? LOL."


Става дума за данъчен план, предложен от Джо Байдън, който ще увеличи данъците за тези, които печелят повече от 400 хиляди долара. И ще намали за тези, които получават по-малко от тази сума. За рапъра данъчната ставка ще бъде 62%.

Излишно е да казваме, че след изказванията му абонатите и познатите на музиканта се разделиха на два лагера: "Готов ли е Петдесет да се обедини с белите върховисти, за да избегне плащането на повече данъци?" Критикува 50 Cent един от коментаторите.

„Сам ще ти платя данъците, ако се опомниш,“  написа бившата му приятелка и комик Челси Хендлър в Twitter -  "Black Lives Matter, козел, и ти си един от тях. Забрави ли? " „Добре дошли във влака на Тръмп! - водещата на консервативния канал Fox News Томи Лорън коментира много по-ентусиазирано изявленията на музиканта - Амин!"

Превод: БЛИЦ