Само преди дни се появи скандални признания на британския принц Хари, свързани с покойната му майка принцеса Даяна. Но оказа се, че покъртителни свидетелства за личния живот на лейди Ди продължават да излизат наяве повече от две десетилетия след смъртта на Принцесата на народа.

Нови и скандални разкрития за катастрофата, убила принцеса Даяна СНИМКИ

В нов документален филм за майката на принцовете Уилям и Хари дългогодишният й иконом Пол Бърел скандално твърди, че собствената й майка Франсис Шанд я е заклеймила като „Курва, която си ляга с араби”.

Скандалното твърдение служителят прави в лентата „Злата мащеха на Даяна”, която е посветена на отношенията на принцесата с втората съпруга на баща й – графиня Рейн Спенсър.

Покрай основната линия обаче стават ясни интересни подробности около връзката на Ди с биологичната й родителка.

„Спомням си отлично една сутрин в двореца „Кенсингтън”, още няма 6 часа и отивах до тоалетната по пижама. Чух невероятни крясъци от стаята на Даяна, която се караше с майка си”, разказва Бърел.  

„Долна курвово, лягаш си с мръсни араби като уличница от Сохо”,  крещеше Франсис.


Лейди Ди с биологичната си майка Франсис Шанд

Пол твърди, че веднага след като майка й напуснала спалнята, принцесата го извикала.

„Беше се струполила на леглото ни жива, ни умряла. Помоли за успокоително, плачеше и подсмърчаше като малко момиченце”, допълва икономът.

В интерес на истината Пол Бърел не за първи път излиза със скандални разкрития за живота на Даяна, които в последното десетилетие са му донесли милиони от алчни издатели на Острова и думите му не винаги могат да се приемат за чиста монета.