Ваньо Алексиев, който е собственик на транспортната фирма “Биомет", се отдаде на безобразно скъп купон в престижен клуб в сърцето на Монте Карло.

Само в БЛИЦ! Супер СНИМКИ от луксозния живот на баровеца Вальо - горд собственик на "Бугати"-то за 5 милиона

Родният баровец, който стана медийно известен преди година заради покупката на един от най-скъпите серийни автомобили в света, Bugatti Chiron, се отдаде на скъпарска веселба в престижния нощен клуб Twiga в Монако, съобщава www.burgas24.bg.

В България вече има Bugatti Chiron! Собственикът на скъпарския красив звяр е... (СНИМКИ)

Ваньо бе в компанията на изтупана блондинка, а пред входа на клуба нашенецът гордо бе паркирал своя ултраскъп автомобил със софийска регистрация.

Логично, докато тунингованият нашенски богаташ се забавляваше, потънал в лукса на нощния клуб, пред баровската му кола снимки си направиха стотици туристи от цял свят.

Така докато Ваньо пиеше скъпо шампанско в луксозното си сепаре в клуб Twiga, отвън десетки минувачи коментираха баровския живот на бизнесмените от Източна Европа, и в частност на тези от България.БЛИЦ припомня, че в края на юли месец бургаска батка направи нещо нечувано пред казино "Монте Карло" в Монако.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!