47-годишният Джъстин Бейленсон искаше да угоди на семейството си и да уреди почивка в Турция. От своя страна съпругата му Джоан Линч реши, че за подобно събитие тя трябва да изглежда по-добре и сериозно се зае със загубата на тегло. Но за съжаление това доведе до трагичен резултат, съобщава The Sun.


Оставали само два месеца преди ваканцията на мечтите й, така че 46-годишната Джоан спешно се записала в спортна зала. На нея обаче не й харесвало там, а и графикът на сестра й в старчески дом не й позволявал да го посещава, когато реши, така че грижовният й съпруг й купил кростренажор. В усилията си да свали колкото се може повече килограми, Джоан тренирала на подарения от съпруга й тренажор всеки ден.

Една вечер след нощната смяна жената, както винаги, седнала на тренира на уреда и разговаряла със съпруга си, който стоял до нея. След няколко минути се почувствала зле и загубила съзнание. Първоначално Джъстин си помислил, че жена му се шегува, защото никога не е имала здравословни проблеми. Но когато човекът видял сериозността на ситуацията, той извикал линейка.


В болницата лекарите веднага предупредили съпруга й, че Джоан няма да може да се спаси поради тежко вътречерепно кървене. След смъртта на съпругата му Джъстин бил съкрушен и се държал само заради децата им. Заедно с Джоан Джъстин прекара целия си живот от 13-годишна възраст, когато в класната стая влязло ново момиче и седнало до него. Те били разделени само за известно време след училище, но сега човекът трябва да се научи как да живее без нея.

"Тя непрекъснато тренираше на този проклет тренажор, за да изглежда добре на плажа. Купих го за нея, но след смъртта й го изхвърлих. Имам чувството, че аз съм виновен. Тя беше първата ми любов и ще бъде и последната", добавя мъжът.

Превод: БЛИЦ