Мъж извика ескорт и беше шокиран, когато  пристигна майката на най-добрия му приятел, пише The Mirror.

Мъжът на име Джеймс служил в армията от шест години. Поради спецификата на тази работа, често му се налагало да напуска за дълго време, така че му било трудно да има пълноценна връзка с жена. Заради липсата на физически аспект на връзката, Джеймс решил да опита да наеме ескорт.
След като бил ранен и се върнал у дома, Джеймс решил отново да се възползва от услугите на временна любовница. Той намерил сайт, на който били представени снимки на телата на жени, но лицата им били скрити.

„Винаги са ме привличали зрели жени, затова реших да намеря подходящ ескорт. Не видях лицето й, но това, което тя написа в профила си, беше достатъчно, за да привлече вниманието ми “, обясни Джеймс.

Те се договорили за място за среща и след 45 минути мъже звъннали на вратата. Когато Джеймс отворил вратата, той се ужасил. „Майката на най-добрия ми приятел стоеше пред вратата. Просто си помислих: „По дяволите, това е неудобно“, казва той.

Забелязвайки смущението на мъжа, ескортът поел контрола над ситуацията и се държала сякаш са непознати. „Очевидно тя ме привлече. Това беше странен обрат на събитията, но той добави вълнение: вие искате това, което не можете да получите. Знаех, че не трябва да продължа ”, подчертава Джеймс.

Въпреки това гостенката си свършила работата. „В крайна сметка се съгласихме, че трябва да пазим тайна. Никой трябва да знае за това “, казва той.

Мъжът решил да не казва на приятеля си за случилото се. „Честно казано, не знам как дори да започна разговор с него. Фактът, че я видях няколко пъти след това, би влошил ситуацията сто пъти по очевидни причини “, казва Джеймс.

Освен това той знаел, че неговият приятел използва услугите на същия сайт. „Винаги се притеснявам, че той случайно ще я резервира сам. Ако това се случи, опитът ми няма да изглежда толкова странен ”, казва мъжът.

Джеймс запомнил урока, който научил, но продължава да използва ескорт услуги. Сега той е по-внимателен, когато го прави в родния си град. „Избирам само доказаните и определено трябва да видя лицата им. Не искам отново да греша ”, споделя той.

Превод: БЛИЦ