Във фокуса на канадската общественост в последните дни е видеоклип със сръбски строителни работници, които направиха парти със стриптизьорка в Торонто.

Първоначално в социалната мрежа "Twitter" започнаха да циркулират снимки, а след това се появиха няколко видеоклипа, на които се вижда как работници се прегръщат, целуват и заливат момичето с водка.


Според канадските медии работниците, освен скандалното парти, не спазвали предписаните епидемиологични мерки. Според сръбските медии ставало дума за "празник" за пенсионирането на един от работниците - организирало се парти със стриптизьорка, пускала се сръбска народна музика и се пиел алкохол. 

Работниците обаче се сблъскаха с огромни проблеми, след като видеото се появи публично.Твърди се, че вече са подадени няколко молби за развод, а човекът, който е записал и публикувал материалите в социалните мрежи, е бил физически нападнат и в момента е в кома. Частната компания Nelmar Drywall, в която са работили, вече е загубила милиони договори, а присъстващите на партито са уволнени.

Компанията Nelmar Drywall обяви, че ще предприеме всички мерки и ще увеличи надзора на своите работници, за да не се случва нещо подобно в бъдеще.

Превод: БЛИЦ