Среднощна паника скова Лос Анджелис. Телевизия "Ен Би Си" съобщи за подозрителен предмет на траверсите на метростанция "Холивуд енд Хайленд". Тя се намира в непосредствена близост до мястото на церемонията по връчването на "Оскар"-ите. В резултат властите евакуираха всички пътници от мястото, както и посетителите на кино салона "Ел Капитан", разположен точно над него. 
Малко след извънредната ситуация движението на метрото и наземния транспорт бе възстановено. Откритият по-рано пакет на релсите на метростанция "Холивуд енд Хайленд" в Лос Анджелис не е представлявал заплаха, съобщиха от администрацията на метрото. 
 

Все още няма точна информация какъв точно е бил предметът, тъй като някои медии съобщават за черна раница, а други - за пакет, но при всички положения не е било бомба. 
 

Въпреки това движението и в двете посоки на влаковете в отсечката до метростанция "Юнивърсъл/ Мтудио-Сити" беше преустановено, заедно с наземния транспорт по бул. "Холивуд". От града веднага осигуриха автобуси за потърпевшите.А ето и какво се случва в момента в отцепения район:ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!