Потребителите на социалните мрежи обърнаха внимание на неотдавнашното излъчване на британското шоу This Morning, в което 44-годишната жителка на Лондон Даун Козинс се оплака, че прекалената й красота пречи на личния й живот. Записът е публикуван и в YouTube.

"Очевидно е, че аз съм много привлекателна. А и изглеждам много по-млада. И за трето - с мен е безумно весело. Не съм някаква типична 44-годишна майка на четири деца", заяви Колинс.

Тя се оплака, че мъже от всички възрасти не й давали да си отдъпне, в това число дори приятели от училище на нейните деца. 
"Пишат ми по-млади мъже и ме канят на срещи, защото съм секси. Тези, които са по-възрастни - те не ме занимават със себе си и искат да им изпратя снимките си, искат да видят тялото ми. При това ми определят срещи, а дори и да не го направят, искат да имат с мен някакви отношения, защото изглеждам млада", разкрива без никаква скромност британката.

На кадрите се вижда, че докато тя говори, водещите на предаването едвам успяват да сдържат смеха си, а потребителите от социалните мрежи веднага определиха поведението на жената като неадекватно. 

 

Превод БЛИЦ