Световноизвестният шеф Бея на солта Нусрет Гьокче разкри тайната на своето тяло
Започвам деня си с две чаши негазирана вода на стайна температура и 4 кайсии. След половин час изпивам едно капучино и след това започвам тренировката си, споделя интернет сензацията
38-годишният мъж е турчин, а истинското му име Нусрет Гьокче. Той притежава верига ресторанти и впечатлява с екстравагантно си поведение.
Какво обаче яде самият той?
“Упражненията и храненето са като пръстови отпечатъци – персонализирани”, казва Сол Бей.
“Започвам деня си с две чаши негазирана вода на стайна температура и 4 кайсии. След половин час изпивам едно капучино и след това започвам тренировката си”, споделя интернет сензацията. След тренировка Гьокче закусва с 250 грама пържола, нахут, леща, боб и черен ориз.
“За обяд на пара приготвям зеленчуци и отново ям 250 грама пържола. Следобед хапвам кисело мляко с гроздова меласа и едно еспресо”, разкрива той.
“За вечеря в 21:00 ч. ям салата от цвекло и пържола. След вечеря пия само вода. Не ям повече храна”, добавя Сол Бей. Явно това му върши перфектна работа.
Последвайте ни
0 Коментара: