Откриха кой е спечелил 315 милиона долара от американската лотария. Оказа се, че голямата печалба отива в 55-годишен имигрант, баща на две деца.

Тайеб Суами живее в Съединените щати от 22 години и няколко дни преди да спечели големия джакпот заложил къщата си, за да вземе заем за колежа на дъщеря си.

В продължение на три седмици никой не знаеше къде е отишла печалбата от над 315 милиона долара. Доскоро и самият Тайеб не знаел, че печели. Сетил се да провери билета около две седмици след тиража на 19 май. Тръгнал за автомивката, но минал покрай магазина, от който купил билета, уточнява Нова телевизия. Там върнал кутия сок, защото цената не отговаряла на етикета и с парите купил два билета. Първият не печелил нищо, но вторият се оказал с голямата награда.

На представянето в Ню Джърси Тайеб се появи с 20-годишния си син, който призна, че непрекъснато убеждавал баща си да престане да пилее пари за лотарийни билети. Този път мъжът дори нямал намерението да играе.

Тайеб каза, че два часа попълвал документите, защото ръката му треперела. От вълнение после едва се прибрал у дома с колата, която така и не измил. С жена му решили да не получат всичките 315 милиона на вноски, а да вземат веднага 183 милиона.