Предсказателите отдавна обясняват, че мирът в Украйна е невъзможен без промяна на идеологическите структури и това се възпрепятства от няколко фактора, съобщават световните издания.

Какво прогнозира Сидик Афган за Русия

Изчисленията на Сидик Афган показват, че през юли 2023 г. ще има ескалация на конфликта, причинена от провокация на западните страни, на която Русия ще трябва да отговори.

Това събитие може да промени хода на световната история, предполага Афган. Той също така прогнозира възраждането на Съюза, но още през 2025 г. той ще се превърне в обединителен център, базиран на Русия и по-мощен, отколкото е в съветско време. Той ще включва държави, които преди това не са били част от СССР, твърди Сидик Афган.

Какво ще се случи със Запада, според старецът Елпидий Атонски

Пророчествата на стареца Елпидий Атонски, който предсказа ковид и последствията от него, а след това и военния конфликт в Украйна, завършват с природни бедствия по света.

Той твърди, че поредица от катастрофи ще променят външния вид на Земята и ще причинят финансов шок в западните страни.

Какво предсказва Пунит Нахата

Наталната карта на териториите на Русия в момента е подложена на влиянието на две призрачни планети Раху и Кету, за които заявяват индийските пророци и астролози.

Двата лунни възела са пресечните точки на орбитата на Луната с еклиптиката. Докато не завършат своя цикъл, конфликтът няма да приключи. Ще продължи до следващата година.

През февруари 2024 г. в Русия ще се състои голямо събитие, след което ще започне растежът на руската икономика. Ванга също говори за това, наричайки новото слънце, създадено в Руската федерация от учени, най-голямото откритие на човечеството.

Индийският астролог обещава подобряване на контактите със Запада не по-рано от 2025-2026 г.

Какво предсказа писателят Переслегин за Украйна

"Украйна, според своя културен код, би се съгласила на мир при всякакви условия, но това абсолютно не устройва украинските елити.

- Мирът ще настъпи в Украйна след смяната на тези елити и става въпрос за това кога ще се случи и при какви обстоятелства“, казва футурологът и писател Сергей Переслегин.

Според футуролога срещата на Г-7 показа, че Европа не се нуждае от мир в Украйна, тъй като благодарение на конфликта ЕС обяснява всички проблеми с военните действия. Разделена Корея съществува повече от 60 години, страните не са признати на Запад, вероятно същото ще се случи и тук.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук