Видеото по-долу изглежда се е появило в интернет само преди няколко дни, въпреки че мистериозният инцидент се е случил още през 2016 г. в италианския град Палермо . Но по някаква причина никой не е обърнал внимание на тази новина, въпреки че та го заслужава без съмнение. 
Вечерта започнало да вали на една от местните улици, но това е невероятно: водата се излива от небето само на малка част от пътя с площ от само няколко квадратни метра. Множество очевидци, минаващи покрай това място, с изненада свиват рамене.

Силно изненадани били и шофьорите, които шофирали по пътя. Много от тях спрели колите си, когато се приближили до аномалията, но след като се уверили, че това е обикновена вода, продължили пътя си. Млади хора застанаха под потока, сякаш на улицата се появи някакъв тайнствен душ, но без стени, топла вода и възможност да се изключи този душ, който се изливал от небето.

На видеото може да видите и полицейска кола: дали служителите на реда са се заинтересували от странния „локален дъжд“ или са били в близост по случайност.
Трябва да се отбележи, че наблизо нямало водни кули, които биха могли да са протекли. Много е вероятно това да е странно природно явление, което по някаква причина не е интересувало нито учени, нито фенове на паранормални явления. Но съдейки по видеото, все още има такива, които оценяваха уникалността на такъв дъжд и го заснемаха на видео ...

Превод: БЛИЦ