Странен обект, изхвърлен на плаж в Нова Зеландия, предизвика сериозни дискусии и разпалени спорове в социалните мрежи. Въпросът, който започна да тревожи съзнанието на интернет потребителите, след като снимките на мистериозното нещо се появиха във Фейсбук, беше: "какво е това?" Отговорите обаче се оказаха многобройни.
Големият предмет, целия покрит с големи черни миди е бил забелязан на плаж в северната част на страната от местна жителка. Тя публикувала снимката във Фейсбук с въпроса: "Просто съм любопитна да разбера... Някой знае ли какво е това??! Изхвърлено е от океана на плажа Меривай."

Жената продължава своя коментар: "Изглежда като огромен червеи с черупки. Никога не съм виждала едно от тези странни и забавни създания, които просто се появяват."За местния сайт stuff.co.nz тя заявила: "Всъщност първо мислех, че е изхвърлен кит, но когато го приближих беше нещо толкова странно."Какво точно представлява странният обект, разпали сериозни дебати в интернет. Някои предполагаха, че може да е странен вид изкуство, други предполагат, че става дума за част от стар кораб, претърпял корабокрушение. Дори се появяват предположения като: "Мидено чудовище с плитки" и "Извънземна капсула на времето".В същото време, това масивно "нещо" и загадката около него, са като излезли от филм на ужасите.Източник: fakti.bg