16-годишната ученичка Райли Хонър от Монмаут, САЩ има сериозен здравословен проблем. Тя забравя. Паметта й се изключва и „рестартира” на всеки два часа.


Ужасното и състояние е факт, след като е получила тежък ритник в главата по време на танци.

От денят на този инцидент тя не помни коя дата е и забравя дори какво е яла преди два часа. Тя помни една единствена дата и преживява 11 юни всеки ден в продължение на години.

Райли разказва пред журналисти: „На вратата на стаята ми има календар, поглеждам и го и виждам, че е септември и си казвам: Какво?” После допълва: „Хората не могат да ме разберат. Чувствам се, все едно съм във филм”.

Нейните родители отчаяно се опитват да намерят някакви отговори на рпичините за мозъчното увреждане, тъй като всички лекари са изумени от състоянието на дъщеря им.

Майка ѝ споделя: Казват ни, че всичко е наред. Не могат нищо да открият. Не виждат сътресение, няма кръвотечение в мозъка, няма тумори”. Сега Райли постоянно си записва различни неща в тетрадка и се опитва да ги запомни. Телефонът ѝ не спира да прави снимки, понеже не може да запомни откъде е минала по улиците. 

Майка ѝ завършва: "Ужасно е това нейно състояние. Моят брат почина преди седмица, а тя забрави вуйчо си напълно след два часа".