28-годишен мъж е обвинен в убийство първа степен, защото е умъртвил и разчленил своите родители в дома им в американския щат Тенеси. Джоел Майкъл Гай е арестуван във вторник в Луизиана със заповед за задържане на укриващ се престъпник.
Гай е обвинен в убийството на своя 61-годишен баща Джоел Майкъл Хай-старши и 55-годишната си майка Лиса. Предполага се, че те са били умъртвени в петък или събота.
 

Гай, който е живял в Батън Руж и е посещавал до миналата година Държавния университет на Луизиана, е посетил родителите си за празниците около Деня на благодарността в САЩ. Касапинът е бил безработен и, както се предполага, е искал от родителите си пари. Следователите са на мнение, че те са му отказали категорично всякаква финансова подкрепа, пише The Advocate.
 
Гай е учил за пластичен хирург, но при това е посещавал учебното заведение цели 9 години, докато неговите родители го издържали. Двамата обаче, които работили като инженери, били готови да се пенсионират и да спрат издръжката на сина си, разкриха роднини на Гай-старши пред Kingsport Time-News.
 
Сега властите установяват, дали убитите родители са имали застраховка живот, която убиецът да е искал да прибере, съобщава WBIR-TV. 
 
И двете жертви са били ръгани до смърт, след което разчленени. Останки от труповете им са били открити в различни стаи на дома им в Уест Нокс.
 
Други техни части са били открити варели с киселина.
 
Двойката току що била продала къщата си и се готвила да се премести в дома на покойната майка на Гай-старши, пише The Advocate.