Хората обичат разнообразието. Визуалната промяна е част от личностната. Най-често е първата стъпка към един нов различен етап от живота на човек. Намираме фризьорът, плащаме и получаваме мечтаната промяна. Но колко струва тя?
10, 100 или 200 лв. Всъщност може да струва много повече - усмивка, сълзи, благодарност.
Това доказва Джошуa Кумбс, той е фризьор от 5 години и притежава може би най-големия салон в света, а именно улиците на Лондон, разказва vesti.bg

След като приключва работният ден на 29-годишния мъж, той тръгва по улиците на английската столица с раница на гръб, в която носи инструментите си, и подарява нова прическа безплатно на бездомни хора, които среща по пътя си.

Джош осъществява тази идея, след като вижда нещо подобно в Ню Йорк. Той започва да подстригва бездомни в Лондон преди година заедно със свой приятел фотограф, който заснема преобразените бездомници и публикува снимките им в "Инстаграм".
 
Джош не просто подстригва бездомниците, той разказва техните истории.
Като тази на 25-годишния Андрю.
 
Андрю среща Джош, когато фризьорът вече е приключил с прическите за деня и събира нещата си.
"Андрю помоли да го подстрижа, но машинката ми вече нямаше батерия. Не исках да му отказвам, затова се уговорихме да го подстрижа на следващия ден. Бях много щастлив, когато видях, че ме чака", разказва Джош.
 
Това е само един от клиентите в салона на фризьора.
Ако те не дойдат при него, той отива при тях с ножица и гребен в ръка, с широка усмивка и нетърпение дачуе историите им.