Третокласник изгуби цялото си семейство при инцидента с турския товарен самолет в Киргизстан. Това съобщава kabarlar.org., позовавайки се на очевидци.
По думите им, тази сутрин момчето отишло на училище. Семейството му си останало вкъщи. Когато се прибрало у дома, детето разбрало, че е останало само на света.Жителка на Бишкек разкри пред ren.tv. жестоки подробности около авиокатастрофата.По думите й, в резултат на инцидента повече от 30 къщи са изгорели или са били разрушени. Навсякъде има обломки от машината. Жената твърди, че там, където е паднал самолетът, дърветата са „отрязани” почти до корен.Тя добавя, че никой от роднините й не е пострадал при инцидента. Падащият самолет е повредил къщата на сестра й, оставяйки я без покрив.  


 
Екипи на спешна помощ продължават да работят на мястото на катастрофата. Помощ се оказва и на близки на загиналите, които подобно на малкото момче, са узнали за гибелта на роднините си, прибирайки се вкъщи.

Въпреки огромната трагедия край Бишкек, която се случи рано тази сутрин, на мястото на инцидента се появиха и безсърдечни мародери, които направиха опит да плячкосат вещите на загиналите. Един крадец, жител на селото, върху което се стовари самолетът, е задържан и откаран в полицията. Съобщава се, че това не е единствения случай. „И други хора от селото продължават да се занимават с кражба на вещи”, отбелязват от регионалния клон на Министерство на извънредните ситуации.