Дъстин и Сиера се срещнали по време на обучението си в гимназията, но се влюбили през последната година. Двамата били изключително щастливи и правили планове за бъдещето, когато неочаквано диагноза обърнала живота им: един ден преди 18-ия си рожден ден на Дъстин му открили синовиална саркома, пише Fox News.От тогава всичко тръгва наопаки: хирургия, химия, възстановяване и лечение ... И накрая, победа. Единственото нещо, което Дъстин си спомнял от целия мрачен период била Сиера, която спала в болницата близо до него през всичките тези 15 дни.

"Когато разбрах, че не ме е оставила през целият този път, разбрах, че знача за нея наистина много ...", коментира той.

Но момчето не могло да отпразнува дълго възстановяването си: три седмици по-късно Дъстин бил разтревожен от тежко главоболие. В болницата лекарите потвърдили, че ракът се е върнал, но с по-голяма сила. Оставали му само няколко седмици ...

"Той е всичко за мен. Исках да бъда до него, без значение какво се случва. Решихме да се омъжим, така че, разделени на земята да сме заедно на небето!", разказва момичето.

Решението им било подкрепено не само от родителите на двете семейства, но и от целия град. Рокли на булката и младоженеца, коли и зала за празнуване - всичко било покрито от събраните пари на познатите им - $ 40 хиляди.

"Не мислех, че толкова много хора ще отговорят на нашите молитви ... Сега мога да прекарам известно време със Сиера до края ... докато имам живот....", със сълзи на очи обяснява Дъстин.

Превод и редакция: БЛИЦ