Времето е единственото, с което човек не може да разполага. Всеки има своите добри години, а след това трябва да помисли за пенсия. За някои животът се превръща в истинско охолство, а за други животът наистина остава една добра стара история, която бързо се забравя през годините. Така се случва с Джо Фрейзър, който умира в малката стаичка на спортната си зала, така се случва и с Едгар Алън По, Джо Луис, Оскар Уайлд и още много други.
А какво се случва с онези, които никога не са обичани? Един френски фотограф е преценил, че ще прекара цяло десетилетие, снимайки жрици на любовта.
 

И покрай кадрите се родила и една много добра идея - да бъдат заснети онези жени, които са успели да избягат от сводниците си и да се пенсионират в старчески дом, защото сами се досещате, че тези жени никога не получават някакво уважение и щом не са необходими, просто няма никакъв смисъл да питаме какво се случва.
 

Бенедикт Десрус е решила да документира живота на дамите, които вече не могат да работят на улицата. Снимките са направени в продължение на 8 години и са публикувани в книга, която носи името "The Toughest Lovers". Тук можете да видите как наистина изглежда живота, когато се окаже, че времето е взело своето!
 

Източник: Men.hotnews.bg.