Трима жители на американския щат Калифорния проведоха сватбена церемония, по време на която две булки се омъжиха за един младоженец, съобщава "Сън".
35-годишните Ванеса и Джими се запознали в училище и започнали да се срещат след завършването. Известно време след началото на връзката момичето разказало на възлюбения си за своята бисексуалност.

Двойката се запознала със Съмър, която е с десет години по-млада от тях, и я поканили да се присъедини към връзката им. Оттогава тримата живеят заедно. Връзката им продължава вече шест години.През април 2019 г. Джими направил предложение и на двете жени. След това те организирали неофициална сватбена церемония, на която поканили роднини и приятели. Някои от техните близки подкрепили съюза на младоженците, но имало и такива, които били толкова разстроени от решението им, че отказали да присъстват на церемонията.Родителите на Самър дошли на събитието. Те са разказали, че самите те дори са влезли в подобни отношения, виждайки колко щастлива е Съмър в такава връзка. Бащата и майката на Джими, обаче, не подкрепили действията на младоженците и решили да не идват на сватбата, което силно огорчило тримата влюбени.

Превод и редакция: БЛИЦ