Актьорът Василий Степанов, който стана известен в родината си покрай ролята си във филма на Фьодор Бондарчук, е попаднал в болница с изключително тежки наранявания, след като паднал от 5-ия етаж на сграда, пише Блокнот.
На пръв преглед лекарите открили счупвания на таза, краката, ребрата, а също така и много вътрешни наранявания.Степанов паднал от прозорец на апартамента, в който живеел заедно с родителите си. Според очевидци става въпрос за нелеп нещастен случай, засега изключват версията за опит за самоубийство.През последните години в живота му нещата не вървяха особено добре, пише Блокнот. След огромния успех от филма на Бондарчук по романа на братя Стругацки, той така и не успя да направи кариера нито в театъра, нито в киното. Освен това, славата, която неочаквано го връхлетя на млади години, го свари твърде неподготвен, коментират в руските артсреди.

В интервю преди няколко месеца руският секссимвол призна, че от много време стои без работа и живее на гърба на родителите си. Оплакал се, че няма средства дори да заведе момиче на среща в ресторант.

Превод: БЛИЦ