През юни 2011 г. Стивън Макданиел се промъкнал в апартамента на Лорън Гидингс, убил я, разчленил я и изхвърлил останките й в кофа за боклук. 

Няколко дни по-късно приятели и семейство съобщиха, че момичето е изчезнало, а убиецът, който живеел в съседство, дал интервю на живо в медиите, преструвайки се, че помага да я намерят. 

Десет години по-късно видеото стана вирусно в Tiktok, набра 1,3 милиона гледания.
 
@wohtzup

Stephen McDaniel finding out a body had been recovered of the girl he murdered live on tv! #fyp #foryou #liveontv #monster

♬ original sound - And To


По време на интервюто Стивън заявил, че Лорън е сладка и са учили заедно в един и същ университет в Джорджия, САЩ. Злодеят дори предположил, че момичето е могло да е отвлечено по време на джогинг, тъй като всичко останало на мястото си в апартамента й.

Когато обаче на безсрамно лъжещия убиец било казано, че разчлененото тяло на Лорън е намерено на паркинг, той бързо загубил самообладание. 

Нарушителят извърнал поглед, започнал да мига често и заеква поради паника. И тогава той казал, че трябва да седне. Тогава злодеят се върнал, заявявайки, че почти не се е засичал с момичето, тъй като тя преподавала онлайн уроци, пише Ladbible. 

По-късно полицията претърсила апартамента му, където открила калъф от ножовка, който е бил използван за рязане на тялото, универсален ключ за всички брави в къщата. Също така служителите на реда открили бельото на Лорън и видели публикации в блогове, където Стивън пише за мъченията над жени. През 2014 г. престъпникът най-накрая призна за жестокото убийство на момичето и получи доживотна присъда.

Превод: БЛИЦ