Отчаяната Марион Корнс /35 г./ тежала 98 кг. Нито личният й треньор, нито диетите и различните таблетки за отслабване могли да й помогнат да свали килограми. Домакинята и майка на три деца накрая се подложила на хипноза, при която терапевтката и собственичка на испанската клиника “Елит” Марион Ширън я убедила, че е извършено хирургично намаляване на стомаха й.
Марион Корнс е похарчила 800 британски лири за пет процедури в испанската клиника “Елит”, при които тя преминала през всяка стъпка от “операцията”. Само за четири месеца жената свалила 25 кг.
Мислейки, че стомахът й вече е с размерите на топка за голф, Марион се засища със съвсем малко храна. Благодарение на Ширън и съпруга си Мартин Марион Корнс сега тежи 73 кг.

“Странно е, но си спомням всяка част от операцията. Дори и когато ме водеха в залата, звука на скалпела и мириса на анестезията”, казва Марион.
Клиниката в Марбея й е била препоръчана от неин приятел, на когото там помогнали да спре да пуши. Заедно с хипнозата се прилага и когнитивна поведенческа терапия. В стаята дори пускат миризми като тези в болница.
“Вече не мога да ям по много. Имам чувството, че коремът ми ще експлодира”, казва Марион и допълва, че се чувства супер, защото хората вече не я зяпат, пише “24 сата”. /БЛИЦ