Италианската звезда в поп музиката от 80-те години Сабрина Салерно отново се завръща на музикалната сцена. Девет години след последния си диск Сабрина, която стана известна с абсолютния си видеохит Boys Boys, изпълнен в един басейн, издаде нов двоен aлбум Erase Rewind.
Той ще се продава по интернет на страницата на певицата в myspace.com. В него влизат 13 исторически хита, оставили следи в кариерата на певицата, както и други 13 неиздавани поп-рок парчета. Според Сабрина те представят същността й като певица много по-добре от песните в стил денс, тъй като въплъщават промените, настъпили у самата нея през годините.

Erase Rewind, която е дала и името на диска, е римейк на парчето с това име на шведската група The Cardigans.

„Докато тялото ми позволява, ще продължа да нося миниполи и бюстиета. Те са моята униформа“, казва Сабрина, която мнозина определят като италианската версия на Саманта Фокс, поп звездата от 80-те години.

През 2004 г. Сабрина роди първия си син - Лука Мария.

Предишният диск на певицата се казва A flower is broken. Той излезе в Италия и Испания през 1999 г. Две години по-късно Сабрина се посвети на театъра със спектакъла Emozioni. Тя беше на сцената заедно с Амбра Анджолини и Владимир Луксурия. Малко след излизането на новия диск на Сабрина, тя отива на турне до декември във Франция. /ПронтоСофия