Махдис Мохамади, 7-годишна иранска жителка, е толкова красива, че баща й беше принуден да напусне работата си, за да стане неин бодигард. Ангелско лице, огромни очи, сатенена кожа, дълги къдрици. Красотата на детето е просто хипнотизираща. Наскоро родителите споделиха снимки, направени в чест на 7-ата годишнина на детето. Облечена е в красива розова рокля за принцеса, на главата й има ажурно цвете.Принцеса от приказките

Много обръщат внимание на очите и дългите мигли. Някой се съмнява, че са истински. Обикновено те са такива на куклите или приказните принцеси: кадифе, с красива извивка, те рамкират очите, подчертавайки тяхната дълбочина и необичаен цвят. Мед, кехлибар, канела, шоколад, смесени заедно, създавайки нещо невероятно.А лъчезарните зайчета, скрити в ъглите - очите й се смеят, защото това е дете!Атрактивният външен вид направи Махдис малка звезда на Иран. Мнозина в знак на уважение и възхищение изпращат цветя и подаръци за нея. Това прави родителите й щастливи и тъжни в същото време. По-точно, те се притесняват, да не би популярността да навреди на детето им. Често завистта и огорчението тласкат хората към престъпления.От съображения за сигурност бащата на Махдис трябваше да напусне работа и да стане неин бодигард. Въпреки че това е направено в името на любовта към дъщеря му, мнозина задават въпрос, прекалено дали не е притеснен, че прекомерното попечителство над щастливите детски спомени ще ги засенчи?  
За щастие това не се случи. Тъй като таткото на Махдис не работи, той може да прекарва повече време с дъщеря си. Заедно пътуват много, често имат пикници и канят приятели. Така момичето може не само да диша чист въздух, но и да общува.Освен това баща й стана неин стилист. Той умело подбира тоалетите и създава красиви прически. Дългогодишният опит в грижата за косата го направи експерт в областта на красотата, той е добре запознат с къдренето и стайлинга.

Превод: БЛИЦ