Годеницата на момче от традиционно да го наречем семейство решило да легне на операционната маса, така че любимият й да не трябва да се черви пред роднините, че булката не е девствена. Докато на момичето два месеца зараствали шевовете от интимната операция, бъдещият младоженец, измъчен от принудителното въздържание, си намерил друга.
26-годишната Юля и 28-годишният Ахмет се запознали, докато следвали. Нещата вече били стигнали до сватба, но Ахмет се притеснявал как ще отговаря пред многобройните си роднини. Баща му Салим например казва, че “жената трябва да бъде чиста и недокосната, та нали фактът за първата брачна нощ трябва да се докаже пред всички роднини”. Ахмет разказал всичко на Юля и двамата стигнали до безумната идея.
“Дълго я увещавах, че не си струва да предприема такива решителни мерки. Казвах й: опомни се, това не е първият и може би не и последният мъж в живота ти. Колкото и да го обичаш, не си струва такива жертви”, разказва Ирина, майката на Юля.
Юля обаче не се отказала. Събрала необходимата сума за операцията и отишла в областната болница в Калуга. Операцията по възстановяване на девствеността не продължила дълго, но възстановяването след операцията продължавало дълго.
Потриващият ръце Ахмет бил страшно разочарован – заплашвало го двумесечно въздържание. И той се увлякъл по друго момиче, с което работел заедно.
Вместо радостни приготовления за сватбата Юля се оказала отново в болница и то с диагноза – сепсис.
Докато лекарите правят всичко възможно да спасят живота на момичето, Ахмет заминал на романтично пътешествие с новата си любов, пише Life.ru. /БЛИЦ