Всяка жена ходи средно на 39 срещи с 15 различни мъже в продължение на 11 години, за да открие перфектния партньор. Това твърди проучване сред британките.
Британката харчи общо 3 630 британски лири, като всяка среща струва средно 61.47 лири плюс още 31.62 лири за  дрехи, грим и прическа.

От 4000 анкетирани британки едва 16% заявяват, че още първата им любов е била с идеалния мъж. 86% вярват, че за всеки "има по някой специален някъде там". 63% се хвалят, че вече са срещнали мечтаната половинка. 11% толкова искали да срещнат "единствения", че започнали активно да го търсят още в тийнейджърска възраст. Други 15% започнали да търсят желания мъж, след като навършили 20. 
14 на сто от запитаните пък признават, че в момента се срещат с някой, когото не смятат за правилния мъж.  19% пък разкриват, че вече са срещнали, но за съжаление са изгубили идеалния партньор. 

По отношение на професията за жените най-привлекателен е мъжът лекар, сочат още данните от изследването.  На второ място се подрежда пожарникарят, следват го адвокатът, учителят и фитнес инструкторът.  /БЛИЦ