Знойна португалска танцьорка замени по-възрастния си с 38 години годеник за сексапилен модел. Любовта на Милош Кант - чешки бизнесмен, и португалската телевизионна звезда Маргарида Аранхао започна като на кино.

Милионерът й предложи на червения килим в Кан. Според медиите в Португалия красавицата вече е намерила заместник на богатия си годеник и това е красив модел. 

25-годишната танцьорка сама е съобщила, че е разрушила годежа с 63-годишния мъж само два месеца, след като двамата обявиха, че ще има сватба. Бурният роман на собственика на нощен клуб в Швейцария и красавицата дълго време беше в центъра на медийното внимание. 

Годеникът бил влюбен в младата си приятелка до уши и всеки ден показвал любовта си, публикувайки техни общи снимки. Много от потребителите обаче критикували връзката на възрастния мъж с младата португалка и твърдели, че тя е с него заради парите. Той защитавал любимата си и твърдял, че тя няма никакъв интерес към състоянието му. Новата изгора на палавата португалка е моделът и актьор Анхел Родригес, който е смятан за един от най-сексапилните мъже в Португалия. 

Превод БЛИЦ