Британският принц Хари е представил своята приятелка, актрисата от САЩ Меган Маркъл, на херцогинята на Кембридж Катрин и на племенницата си принцеса Шарлот.
По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз и звездата от сериала "Костюмари" се запознаха през май миналата година, докато Хари беше в Торонто, за да промотира параолимпийските игри Инвиктус 2017. През ноември 2016 г. двойката потвърди връзката си. 

Отношенията помежду им стават все по-сериозни. След като преди време принц Хари се запозна с бащата на своята възлюбена, сега той я представил на херцогинята на Кембридж Катрин и на 20-месечната си племенница принцеса Шарлот. 

Според сп. "Ю Ес уикли", което се позовава на неназован източник, срещата се е състояла на 10 януари в двореца Кенсингтън, пишат от БТА.

Катрин и Хари са в много добри отношения и нееднократно са фотографирани да се забавляват заедно по време на официални ангажименти. 

Според таблоида "Сън" Хари е държал да представи Меган на съпругата на брат си, която играе ролята на негова по-голяма сестра. Твърди се, че принц Уилям, който се е запознал с Меган Маркъл преди два месеца, също е присъствал на срещата. Принц Джордж, по-големият син на херцозите на Кембридж, обаче я е пропуснал, тъй като по това време е бил на училище.