Отмъщението е ястие, сервирано студено, но Макдоналдс го прави и с бита сметана. Потребителят на „Tiktok“ с псевдонима McDonald’s спечели добра аудитория от 119 хиляди души, разказвайки и показвайки какви хрумвания идват в заведенията за бързо хранене.
 
@mcdanksbitch

#comedy #mcdonalds #work #xyzbca

♬ jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

 
Човекът се възмути, че гостите правят много боклук и не почистват след себе си, но по-често са били груби, сякаш служителят пред тях дори не е човек.

И така TikToker-ът разкри колко лесно и просто е да дадеш на такива нагли хора урок с минимални усилия. Служителят на McDonald’s публикува видео с надпис: „Когато грубостта на госта излезе извън релси“. На него той приготвя карамелено ледено кафе, завършвайки със сладка шапка. Но хитрият блогър изля сладко-кисел сос върху битата сметана, която визуално много прилича на карамелен сироп.Този видеоклип събра 63 милиона гледания, но много малко хора подкрепиха официалния представител на McDonald's. Те бяха възмутени от поведението му и отбелязаха, че колкото и да получава човекът, той трябва да си свърши работата или да потърси друга.

Съдейки по видеото, публикувано малко по-късно, администрацията на ресторанта разбрала за шегите на служителя на McDonald's и го уволнила. "Бях уволнен заради вас!", възмути се човекът във видеото, но абонатите казаха, че виновен е само самият блогър.

Превод: БЛИЦ