Красотата може и да спаси света, но хубавата външност може да носи след себе си самота. Факт е, че много момичета в днешно време се оплакват, че не успяват да си намерят сериозно гадже, защото мъжете ги възприемат за прекалено красиви и се плашат от тях, пише каналът "Extraordinary people" във vbox7.

Поне такава е историята на 27-годишната моделка Елизабет Мари Шевалие от Калифорния. Лизи има доста успешна кариера на фотомодел, снимала се е в едни от най-популярните мъжки списание, но все не успява да открие истинската любов. Моделката ходи по срещи и се запознава с много потенциални партньори, но все попадала на неподходящи и комплексари.

"Отблъсквам потенциалните си гаджета, защото съм висока, красива и имам много силен характер. А аз всъщност съм много мила и любяща. Ако момчетата отделят време да ме опознаят по-добре, ще разберат това", разкрива самотната, но красива Елизабет.
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elizabeth Marie Chevalier (@marieechev)

Хубавицата обаче трудно намира и приятели сред жените, които пък ѝ завиждали и се страхували, че ще им открадне гаджетата. Ех, клет и труден живот води Лизи, която има над 2 млн. последователи в Instagram. Не може обаче да се живее само с последователи и работа пред обектива.
 
Елизабет разказа за парти, на което била и се заговорила с приятел, но когато гаджето му ги видяла... може да си представите последвалото. Моментално вдигнала бесен скандал на момчето.

Моделката обаче не се е отказала от любовта. Тя е убедена, че ще я намери и ще продължи да я търси редовно, защото вярва, че и за нея ще има щастлива развръзка.