Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада! Останах без думи!

Няма нищо по-лесно от това да приготвите пилешките пържоли, като ги запържете от двете страни в тиган

Няма нищо по-лесно от това да приготвите пилешките пържоли, като ги запържете от двете страни в тиган. Но ние ви предлагаме да ги запечете на фурна с малко добавки, така че да станат сочни и крехки - такива не сте ги и сънували! 

Продукти:

600 гр.1 глава лук

 

5 Домата

250 гр. кашкавал

5 ч.л. майонеза

сол и черен пипер на вкус

2 с.л. олио

Приготвяне:

  1. Нарежете пилешките гърди напречно на парчета с дебелина 2-3 см, след което ги начукайте добре.
  2. Сложете месото върху тава, покрита с хартия за печене, намазана с малко олио.
  3. Нарежете лука на малки кубчета, доматите - на кръгчета.
  4. Поръсете месото със сол и черен пипер, намажете с майонеза. Сложете ги върху лука, след това покрийте с доматите.
  5. Пъхнете ги за 20 минути във фурната, предварително загрята до 200 градуса.
  6. Извадете пържолите и ги поръсете с настърган кашкавал. Върнете ги във фурната за още 10 минути.