Как да си приготвите вкусни мини бургери от гъби
500 г гъби
150 г бекон
250 г крема сирене
1/2 глава лук
1 скилидка чесън
щипка черен пипер
щипка сол
200 г кашкавал
Как да ги направите:
Измийте и почистете гъбите от пънчетата им. Нарежете пънчетата на ситно и ги смесете с нарязания на кубчета бекон (ако не е пушен, го запържете), крема сиренето, наситнените лук и чесън и подправете на вкус, пише Elle. Напълнете гъбите с плънката и покрийте отгоре с по парченце кашкавал. Печете на слаб огън - във фурна, или - ако ползвате барбекю, поставете алуминиево фолио между скарата и гъбите, за да не прегорят. Сервирайте върху канапе от лимонена трева или друга свежа подправка и по желание гарнирайте с барбекю сос.
Последвайте ни
0 Коментара: