Необходими продукти:

500 г гъби

150 г бекон

250 г крема сирене

1/2 глава лук

1 скилидка чесън

щипка черен пипер

щипка сол

200 г кашкавал


Как да ги направите:

Измийте и почистете гъбите от пънчетата им. Нарежете пънчетата на ситно и ги смесете с нарязания на кубчета бекон (ако не е пушен, го запържете), крема сиренето, наситнените лук и чесън и подправете на вкус, пише Elle. Напълнете гъбите с плънката и покрийте отгоре с по парченце кашкавал. Печете на слаб огън - във фурна, или - ако ползвате барбекю, поставете алуминиево фолио между скарата и гъбите, за да не прегорят. Сервирайте върху канапе от лимонена трева или друга свежа подправка и по желание гарнирайте с барбекю сос.


 

He's got that 'I made a big mistake' face #subwaycreatures

Публикация, споделена от SubwayCreatures™ (@subwaycreatures) на