Пролетта дойде в новата кухня на Звездев (СНИМКИ)
Журналисти и любители на кулинарните преживявания присъстваха на откриването на най-новата и модерна кухня в българския ефир. Те имаха възможността да гледат на живо как се приготвя едно пролетно ястие.
Иван Звездев сготви джуркана коприва с гъби, за която използва екологично чисти продукти, набрани от самия него. Той показа стъпка по стъпка магията на готвенето и доказа, че в „Кухнята на Звездев“ всичко се случва наистина. „Иван Звездев е уникален и новата кухня е комплимент към зрителите – да могат да се наслаждават на неговите умения още по-пълноценно“, заяви управителят и програмен директор на Канал 3 Ива Стоянова, която лично присъства на събитието.
„Кухнята на Звездев“ гледаме в най-висока резолюция, а заснемането с 4 камери го прави единственото по рода си кулинарно предаване в българския ефир. „Канал 3 не спира да инвестира сериозни суми и усилен труд, за да може да изненадва публиката и да печели все повече и повече зрители“, подчерта Ива Стоянова.
Изцяло обновеното студио е дело на дългогодишния партньор на Иван Звездев – мебелна къща „Ралица“, която предостави най-добрата кухня Scavolini от линията FAVILLA. Марката е символ на престиж и доверие в над 50 държави по света. Италианските кухненските уреди SMEG внасят още стил и изящество и правят готвенето още по-виртуозно, а ястията - ненадминати. „Благодаря на партньорите, които ни предоставиха тази прекрасна италианска кухня. Тя е гаранция за вкусни ясния“, категоричен е Иван Звездев.
А накрая гостите имаха възможността да се убедят в качеството на джурканата коприва с гъби, която им бе сервирана лично от Звездев.