Безспорно българите обичаме зелето. то може да бъде консумирано и „прясно“ като салатка през лятото. Но нека бъдем честни – едва ли има нашенец, които през студените месеци да не похапва кисело зеле.

То е нашенска традиция и присъства на трапезата ни във всевъзможни манджи.

Почти всички правят тези грешки при приготвянето на киселото зеле

Но какво ще кажете за т. нар. „задушено“ зеле? Да, то е също толкова вкусно както и киселото.

Именно заради това от jenata.blitz.bg се допитахме до опитни готвачи и те издадоха три страхотни рецепти за манджи със задушено зеле. В този вид зеленчукът може да се готви с месо, гъби и други.

Но трите страхотни рецепти за манджи със задушено зеле – ще видите на jenata.blitz.bg