Агнешкото на Гергьовден – златисто, сочно и по традиция вкусно!
На празничната трапеза няма по-добър избор от крехко агнешко с ароматни подправки и хрупкава коричка
Гергьовден е не само ден на храбростта и покровител на овчарите, но и време за ароматни гозби, събиращи близките около трапезата. А какъв празник би бил без класическото печено агнешко?
Именно заради това от jenata.blitz.bg се поразровиха из старите рецепти и попаднаха на една страхотна. Става въпрос за истинска Гергьовденска класика: Агнешко, което ухае на спомени и традиция!
Задължително направете това на Гергьовден, за да е здраво семейството цяла година
Тази рецепта ще ви покаже как с малко усилие и точните подправки може да приготвите сочно и крехко месо, което ще се топи в устата и ще се запомни дълго.
Пригответе се да впечатлите всички – от най-взискателните гости до най-гладните роднини!
Но рецептата за крехкото агнешко по Гергьовски с хрупкава коричка ще видите само на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
0 Коментара: