Когато опитах тези кюфтенца разбрах, че досега съм пропиляла живота си
Всичко е ориентировъчно и бъдете готови за импровизации
Както казва една приятелка: "Когато опитах тези магданозени кюфтенца, разбрах, че съм пропиляла живота си в тези 33 години без магданозени кюфтенца."
От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме как да си направите сочни и вкусни ребърца по провансалски. Посочихме ви и как да си приготвите "изумрудена салатка"
Всъщност, след като ги споделих, няколко приятелки ги направиха и казаха, че не им са се получили съвсем същите на вид. Но просто трябва да имате предвид, че всяка зеления пуска различно количество вода, зависи и от сиренето, пише кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.
Яйцето може леко да варира в грамажа.
Така че всичко е ориентировъчно и бъдете готови за импровизации.
Едва ли сте яли толкова вкусни и сочни свински рулца в бирен сос! Тази рецепта ще ви накара да си оближете пръстите!
Ползвала съм 3 едри връзки магданоз. Избирате такива с повече листа и стеблата не се ползват. Като се наситни с нож, количеството е около 1 купичка за супа.
Вижте рецептата за тези вкусни кюфтенца, по които полудяват всички, на jenata.blitz.bg