Няма друга такава вкусотия! Тази рецепта за виенски шницел ще накара гостите ви да си оближат пръстите! (СНИМКИ)
Много ми се ядат шницели, каза половинката. Ама онези от кайма ли или от месо, попитах аз? От месо, от месо. Спомнихме си как в детството ни под шницел си се разбираше плоско оформено мляно месо, и че често в кухните на майките ни пържената храна в маслена баня е присъствала, пише кулинарка в Hera.bg.
В нашата кухня пърженото не е на особен почит и разговора за хапването на тези шницели приключи бързо. Мина може би месец, два, докато пред очите ми се изправи хубаво месо за шницели. Реших, че в името на хубавите спомени ще направя виенски шницели.
Вижте тази вкусна рецепта за приготвяне на виенски шницели от месо, за която всички домакини ще ви завидят, на jenata.blitz.bg