Няма наяждане с този вкусен пролетен пай с картофки
Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо
Картофеният пай е чудесен начин да разнообразите ежедневното си меню.
За плънката могат да се използват всякакви продукти - месо, гъби, зеленчуци или риба. Днес обаче ви предлагаме да си го направите по малко по-различен начин - с пролетни зелении. И колкото по-различни са те, толкова по-интересен ще бъде вкусът му.
Всички вкъщи полудяха по тези картофени бомбички, правя ги за минути
Ястието става бързо и не изисква кой знае какви кулинарни умения. А крайният резултат - вкусно, засищащо и ароматно блюдо, към което никой няма да остане безразличен.
Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо.
Как да си приготвите тази вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.