Няма наяждане с този вкусен пролетен пай с картофки

Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо

Картофеният пай е чудесен начин да разнообразите ежедневното си меню.

За плънката могат да се използват всякакви продукти -  месо, гъби, зеленчуци или риба. Днес обаче ви предлагаме да си го направите по малко по-различен начин - с пролетни зелении. И колкото по-различни са те, толкова по-интересен ще бъде вкусът му.

Всички вкъщи полудяха по тези картофени бомбички, правя ги за минути

Ястието става бързо и не изисква кой знае какви кулинарни умения. А крайният резултат - вкусно, засищащо и ароматно блюдо, към което никой няма да остане безразличен. 

Ако все още не сте опитвали нещо подобно, горещо ви препоръчваме да поправите грешката си възможно най-бързо. 

Как да си приготвите тази вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.